Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Az Bulutlu
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Bursa’da Kaygısız ailesi, yaklaşık 200 yıldır geleneksel yöntemlerle soğuk sıkım zeytinyağı üretiyor. Keçeler arasına yerleştirilen zeytinlerin yağları bu yöntemle çıkarılıyor. Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)

BURSA’DA KAYGISIZ AILESI, YAKLASIK 200 YILDIR GELENEKSEL YONTEMLERLE SOGUK SIKIM ZEYTINYAGI URETIYOR. BOLGEDE TEK OLAN VE SOGUK SIKIM OLARAK URETILEN ZEYTINYAGI, DIGER SISTEM ZEYTINYAGLARINA ORANLA DAHA SAGLIKLI OLARAK BILINIYOR. FOTOGRAF:HASAN BOZBEY/BURSA,(DHA)