Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 36°C
Sıcak
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Diyarbakır’da gerçekleştirilen ‘Topraktan Toprağa Biyobozunur Atık Yönetimi’ projesiyle, pazar yerlerindeki artık gıdanın komposta, kullanılabilir olanların da paketli gıdaya dönüştürülmesi veya aşevinde yemek yapılıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hedefleniyor. Sosyal girişimci, şef Ebru Baybara Demir, istihdam odaklı çalışma yürüttükleri projenin TBMM Dilekçe Komisyonu tarafından incelendiğini söyledi.

DIYARBAKIR’DA, TOPRAKTAN TABAGA TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI VE KAYAPINAR BELEDIYESI IS BIRLIGIYLE GERCEKLESTIRILEN ‘TOPRAKTAN TOPRAGA BIYOBOZUNUR ATIK YONETIMI’ PROJESIYLE, PAZAR YERLERINDEKI ARTIK GIDANIN KOMPOSTA, KULLANILABILIR OLANLARIN PAKETLI GIDAYA DONUSTURULMESI YA DA KURULAN ASEVINDE YEMEK YAPILARAK IHTIYAC SAHIPLERINE ULASTIRILMASI HEDEFLENIYOR. FOTO: EMRAH KIZIL/DIYARBAKIR,(DHA)